Sungurlu Organize Sanayisine Yatırımlar devam ediyor

Sungurlu Organize Sanayi Yatırımlar devam ediyor.

Sungurlu Kaymakamı Mutlu Köksal Organize sanayi bölgemize yatırımlar son sürat devam ediyor. Yeni yatırımlar kapsamında SNG Defence Endüstri Ltd. Şti.’ne toplam 15.268,83 m2 alanlı 2 adet parsel tahsis edilmiş olup, Kaymakamımız Mutlu KÖKSAL ve iş insanı Orhan KÜÇÜK tarafından yaklaşık 250 milyon TL’lik Yatırım anlaşması imzalanmıştır.

Defence Endüstri Ltd. Şti. firması yetkilisi Orhan KÜÇÜK, firmaları tarafından 10.700 m2 kapalı alanda, özellikle mühimmat depoları ve yüksek güvenlikli askeri tesislerde kullanılmak üzere dünyada ileri teknoloji ve özellikli mühendislik modeli ile üretilecek “Modüler balistik Lego Beton” ürünler için yaklaşık 250 milyon liralık yatırım yapacaklarını beyan ve taahhüt etti.

Kaymakamımız Mutlu KÖKSAL ise Ülkemizin ve ilçemizin ekonomik gelişimine katkı sağlanacak ve aynı zamanda sanayi ürünleri alanında yapılacak ihracatın artırılması noktasında bu yatırımdan ötürü son derece gururlu ve sevinçli olduklarını belirtti.

Kaymakamımız; Yatırımcımızın fabrika inşaatlarını hızlı bir şekilde tamamlayıp, işletmeye geçmek noktasında hızlı bir performans beklediğini belirterek yatırımın ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Cevap bırakın