STSO SAVAŞ VE GONCA GÜLLER KİTABINI BASTIRIP ÜYELERİNE DAĞITIYOR.

STSO SAVAŞ VE GONCA GÜLLER KİTABINI BASTIRIP ÜYELERİNE DAĞITIYOR.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu yaptığı Basın açıklamasında.

Basınımızın Kıymetli temsilcileri, değerli misafirler kültürel hizmetlerimizi sizlerle paylaşmak için bir araya gelmiş bulunmaktayız

Bu vesile ile hepinize Sanayi ve Ticaret odamız, Oda Meclisimiz ve kıymetli üyelerimiz adına hepinize hoş geldiniz der sevgi ve saygılarımla Selamlıyorum.

Değerli Basın mensupları bildiğiniz gibi Odamız İlçemizin geri kalmışlığını yenmek kalkınan değişen ve gelişen Sungurlumuza sahip çıkarken tarihi, sosyo ekonomik, eğitim, sağlık, istihdam ve ticaret gibi birçok alanda çalışmalarımız hızla devan etmektedirler.

Bu çalışmalarımızda biriside ilçemizin tarihi, sosyal ve kültürel alanlarda geçmişten geleceğe taşıyan eserleri araştırmamız neticesinde kültürel hizmetlerimize katkıda bulunacağına inandığımız eser olan” Savaş ve Gonca Güller, adındaki kitap Sungurlu halkımızın geçmiş tarihine sosyo ekonomik yapısına ışık tutacağından Sungurlumuzun geçmişine ve siz değerli halkımıza kültür hizmeti olarak hediye ediyoruz,

Değerli Basın mensupları söz konusu kitabın yazarı hemşehrimiz Evci köyü eşraflarından merhum Alim Hacı Hasan Efendinin torunu, Dürüye ve Hacı Latif’den olma eğitimci araştırmacı ve 13. dönem Çorum Milletvekilimiz ilçemizin medarı iftiharlarından Hasan Latif SARIYÜCE’yi saygı ve rahmetle anarken bu vesile ile hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen Odamız yönetim kurulu üyelerine, Oda meclisi üyelerine, ilçemizin yetiştirdiği önemli bürokratlarından Yusuf ÜSTÜN’e Araştırmacı yazar İsmail UÇAKCI’ya yazarımızın kardeşinin oğlu Evci Eski Belediye Başkanı H.Mustafa SARIYÜCE’ye teşekkür ediyorum.Kültürel amaçlı bu hizmetlerimiz elbette devam edecektir. İlçe halkımıza ve İlçemize Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Sayın üyelerine hayırlara vesile olmasını temenni eder Sevgi saygılarımı sunuyorum.

Cevap bırakın