Sungurlu Basın Birliği İftarda Bir Araya Geldi
Sungurlu Basın Birliği üyeleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Sungurlu Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen programa birlik yönetimi ve üyeler katıldı.
Programa Sungurlu Basın Birliği Başkanı Tuncay Çatal, başkan yardımcıları Aydın İncel, Safa Özhazinedar ve Osman Can Emrali ile birlikte birlik üyeleri Harun Berber, Mustafa Dizdaroğlu, Hüsnü Güngör ve Ergülü Karipçin katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verilirken, basın mensupları Ramazan ayının bereketini birlikte paylaştı. Programda Sungurlu gündemine dair sohbetler de yapılırken, birlik üyeleri dayanışma ve mesleki birlikteliğin önemine dikkat çekti.
Program sonunda Sungurlu Basın Birliği üyeleri, bu tür buluşmaların birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek Ramazan ayının tüm İslam alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.